AFGELAST: Nooit meer diëten met Sandra Bekkari

Sandra Bekkari komt naar Lendelede! Ze legt nauwkeurig uit wat haar Sanamethode inhoudt die ze in 2008 ontwikkelde. Ze geeft gedurende anderhalf uur uitleg, met tips en tricks. Nadien is er een mogelijkheid om vragen te stellen en kunnen boeken gesigneerd worden.

Locatie

Lendelede 8860 Stationsstraat 19 Zaal Lindelei

Voedingsdeskundige Sandra Bekkari coacht al meer dan 20 jaar mensen naar een gezondere levensstijl.
In 2008 ontwikkelde ze de Sana-methode: een eenvoudige methode waarbij stap voor stap nieuwe en gezonde gewoontes worden aangeleerd dat diëten totaal overbodig maakt. De focus ligt op kleine aanpassingen in je gewoontes die grote veranderingen teweegbrengen. Het resultaat? Een gezonder, slanker en energieker leven!
Sandra Bekkari is auteur van de bestsellerreeks ‘Nooit meer diëten 1, 2, 3, 4 en 5’, ‘Nooit meer diëten 1 en 2, de Thermomix-editie”, alsook “Fast Food”.
Op 23 april 2020 geeft Sandra een uiteenzetting over de ‘Sana-methode’, een presentatie met tal van praktische tips en voorbeelden hoe ook jij op een eenvoudige en haalbare manier je doel kan bereiken.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
15.00

€15,00, waarvan 2 euro op kortingkaart

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.